fredag 13 november 2015

Ett boktips!

Sex, droger & en DJ av Isabel Adrian, Mia Gahne

Jag har i princip sträckläst den här spännande, omtumlande, gripande och lite sorgliga boken av Isabel Adrian. 
Bilen handlar om utanförskap, självkänsla, hur man kan ta sig fram i livet på olika sätt och ändå försöka behålla sig själv intakt. Den får med många känslomässiga bitar som sorg, kärlek, mobbning, vänskap och självförakt.

Karaktären Bella genomgår många olika karriärer och vägar mot sitt mål, att få bli lycklig. Dock så gillar jag att hon hela tiden försöker vara sig själv och inte ger sig in i att måla upp en fasad. Visst gör hon det i vissa lägen men i det stora hela så gillar jag henne för att hon säger vad hon tycker och är sig själv.

Jag rekommenderar verkligen boken och den går att köpa via Adlibris.

"Bellas liv går från noll till hundra i en rasande fart. Från att vara en ensam och mobbad småstadstjej upptäcks hon som tonåring av en modellagentur. Några år senare blir hon castad till Sveriges största dokusåpa. Framgångarna är många: Bella startar en modeblogg som snart blir en av Sveriges mest populära, och när hon flyttar till Stockholm landar hon ett jobb som nattklubbschef på Stureplan. Men vägen upp är tuff, och tempot stegras alldeles för fort. Bella är inte beredd på kändisskapets baksida, med stalkers, droger och näthat. Det frestar på att sticka ut, även för en glamourös it-girl."
Textkälla: Adlibris

Inga kommentarer: